Sunday, January 2, 2022

Gigi Geraham Bongsu

 #2021memory


"Orang kata sakit cabut gigi ni sikit lagi macam sakit contraction bersalin."

Betul la tu.

Then ada lagi satu jenis sakit.

Sakit bengkak susu.

Memang sakit sangat masya'Allah.


Yana jenis bila gigi geraham bongsu yang sakit, biasanya memang akan TAHAN DAN TAHAN sampai la dah tak boleh tahan langsung. Sebab takut nak cabut gigi! 


Siapa je yang tak takut nak cabut gigi? Gigi geraham lak tu! πŸ˜‚


Geraham bongsu last kali ni, 2 tahun lebih Yana tahan nak cabut even dah sakit dan berlubang sikit demi sikit. Isyh.


"Ngeri lah nak cabut gigi ni!" 


Gambar atas tu fresh, baru 3 jam keluar dari bilik dentist di KK Pergigian Kerajaan — biasanya amek masa 2 minggu untuk elok macam gambar bawah. 


Tapi mana nak sangka masya' Allah, kali ni kejap sangat nak baik! Pulak tu langsung tak sakit seriously! 


Bayangkan tak sampai 48 jam dah kecut elok, tengok gambar bawah tu! 


Subhanallah tak sangka kan? 


Dan rupanya cuma sapu Aloe Gelly je yang just RM60 tu. Yang ahli VIP (diskaun 30% less SEUMUR HIDUP tanpa perlu maintain bulan bulan dan tak perlu efektif bulanan) dapat la harga jimat, cuma RM42 je. 


Camni. Maksud Yana, kita selalu dengar orang kata, 


"Alahh benda murah biasanya bukan bagus mana pun." 


Ya Allah rupanya dalam Forever memang tak leh pakai langsung dah istilah ni!


Kualiti premium kayangan siap multipurpose TAPI! 

Tapi harga mampu milik bukan mampu tengok 😍 


⛔️ Kepala memang seriously LANGSUNG TAKDE denyut menggila! 

⛔️ Tak perlu ubat tahan sakit! 

⛔️ Tak sakit LANGSUNG kat gusi berlubang! 


🌱 Aloe vera ada efek anti radang + cooling + merawat + menyembuh dengan izin Allah 😍


— Nurdiyana binti Masri

Gigi geraham bongsu semua dah cabut, yeayy alhamdulillah! 


#TrueStory #BlessRizqGroup #BRG #DiamondRizqGroup #FamilyMagika

Thursday, September 10, 2020

Nikmat Itu Ujian, Vice Versa

Ujian itu nikmat, 
Nikmat itu ujian.

Dalam ujian, akan ada terselit nikmat Allah. 

Dalam nikmat, akan ada terselit ujian Allah. 

Allah mengkehendaki, agar sentiasa kita gilirkan sabar dan syukur. 

Agar tika bersedih, tak terlalu sedih, kerana nikmat Allah ada dalam ujian kesedihan itu 

Agar tika gembira, tak terlalu gembira, kerana ujian Allah ada dalam ujian gembira itu. 

Sabar dan syukur, pastikan usah hilang dari kehidupan kita.

Tika diberi nikmat, syukur lah bekal nya. 

Tika diberi ujian, sabar lah bekal nya.

Derita tak lama, 
Bahagia tak kekal, 
Sabar dan syukur jadi bekal.

#yanamenulis #nurdiyanamasri


Wednesday, September 9, 2020

Muflis Hingga Dipenjara

DULU MUFLIS KINI JUTAWAN - KISAH MERYEM OZETEKIN FBO DARI TURKEY.

Meryem & suaminya Selim Γ–ztekin merupakan distributor H****life sebelum join Forever. Beliau join syarikat tersebut selepas diisytiharkan muflis dalam perniagaan tradisional yang dijalankan oleh suaminya dengan harapan income dari H****life dapat membantu mereka untuk menjelaskan hutang.

Namun lain jadinya apabila bonus yang dibayar 'ciput' sangat. Tak padan dengan usaha yang diletakkan.

Masa tu beliau sebenarnya sudah pun di hubungi oleh Imam Mehmet Ali nak bercerita tentang business FOREVER tapi ditolak mentah-mentah sebab tak berminat dengan business MLM. Pada mereka buat MLM ni 'SAMA JE MACAM YANG LAIN'.

Selim suami kepada Meryem pernah masuk penjara akibat MUFLIS sebanyak 3 kaligara-gara hutang yang terlalu banyak dan tak boleh selesai. Namun sepanjang dalam penjara Selim tak pernah menangis kerana kegagalannya.

Dia hanya senyum dan sentiasa berkata kepada dirinya sendiri, 

"Sesungguhnya Allah SWT sedang mengujiku. Bersabarlah. InsyaAllah semuanya akan menjadi lebih baik selepas ini."

Apabila sudah tiada hala tuju untuk menjana pendapatan nak bayar hutang, mereka mula ingin tahu tentang FOREVER kerana Imam Mehmet Ali sangat konsisten berhubung dengan Meryem untuk memberi penjelasan tentang business FOREVER. Satu PELUANG diberikan kepada Imam Mehmet Ali, mereka bersedia untuk mendengar tentang FOREVER.

Kini 8 tahun sudah berlalu. Hari ini Meryem menjana pendapatan 6 angka setiap bulan bersama FOREVER & berjaya melangsaikan hutang piutang mereka dengan pendapatan LUAR BIASA dari FOREVER.



===

Ada yang pernah kecewa dengan sistem dan marketing plan oleh previous networking business? Apa kata give it a try untuk start new dengan Forever. 

Bagi Yana, Forever ni platform yang Allah jawab setelah Yana merintih padaNya awal Februari 2020 lepas. Alhamdulillah usaha tak menggila seperti dulu pun, tapi income lebih selesa. Syukur dengan rahmat Allah. 

Sebab tu Yana rasa, Yana tak boleh duduk diam. Yana kena tolong juga siapa siapa yang memerlukan. Yana yakin, ada orang yang seperti Yana juga; surirumah yang mahu anak membesar di depan mata tapi dalam masa yang sama, nak juga turut sama membantu tahap kewangan dan family's financial. 

Tak semestinya nak 2K sebulan. Kadang dapat cari income tambahan RM300 sebulan dari rumah pun, sesorang tu dah raaa bersyukur sangat sangat dah kan. 

Roger je Yana k. 013-201 4648. Kalau leceh nak save, meh tekan je SINI k. Terus direct bawa korang ke wasap Yana dah tu. 

Thursday, June 25, 2020

Saya Cuma Nak Share Kebaikan Je, Tak Nak Train Orang! Ehh Pun Boleh!

Jujur cakap, Yana terdetik hati nak cuba bisnes Forever lepas stalk FB upline Yana, Manager Salimah.

To be honest, Yana bukan friend FB dia pun πŸ˜† Yana memang dah few days tau dia dah buat Forever, nampak dekat wasap status. Tapi buat dunno jela sebelum ni. Tiba tiba satu malam tu, tengah borak dengan kakak kandung on the phone, kakak Yana kata,

"Eh Na, Salimah dah buat Forever la."

Tauuu, jawab Yana. Nampak dekat wasap status dia. Ma**er Cery tu pun dah buat Forever tau.

Kakak Yana kata, "Mesti ada sebab kan, kenapa dia buat Forever."

Ayat tu.

Hanya beberapa patah perkataan itu saja, dah cukup buatkan hati Yana bergetar masya Allah.

Apa lagi, habis je kami bergayut, laju je kubuka efbi, taip nama Salimah. 

"Hah keluar pun. Laa aku dengan kak Salimah ni tak friend rupanya kat FB."

Tarikh tu Yana ingat. 7 Februari 2020 malam. Yana ingat lah sebab iols tak tidur malam tu oiii gara gara stalk FB kak Salimah sejak hujung Januari 2020 πŸ˜†

Dari situ baru tau,

"Oo upline kak Salimah ni Mami Cery rupanya. Sah! Memang Forever ni best. Sebab tu diorang boleh nak buat Forever ni. Meh aku tengok sikit kat Google, apa yang best tu."



Godek punya godek dekat website FBO warga India, nahhh dapat jawapan subhanallah.

"Sistem tak gunakan kaki la beb subhanallah! Tak gunakan sistem point dalam pemberian bonus, sebab bonus diberi based on HARGA RUNCIT."

Harga runcit katekoooo. Haa gituuu punya terkejut.

πŸ”ΉNak rank up hanya perlu cc. 
πŸ”ΈNak kejar car bonus hanya perlu cc.
πŸ”ΉNak kejar trip hanya perlu cc.

Setiap belian terkumpul, nanti hujung tahun boleh tebus cc terkumpul untuk dapatkan produk free. Pilih nak produk mana yang kita berkenan. Ahli bisnes atau guna sendiri, semua boleh tebus. 

Tudiaa, ini sudah bagus!

Sistem Forever sangat meraikan 3 golongan :

πŸ”ΉGOLONGAN PERTAMA 
Suka guna produk. Segan nak share kat orang lain. Tak nak bisnes. 
➡️ Beli beli beli, cc terkumpul boleh dapat produk free. 
Untung ✅


πŸ”Έ GOLONGAN KEDUA
Suka guna produk. Suka share dekat orang lain. Share dekat ramai sangat orang lain.
➡️ Beli beli beli, eh terjadi VIP pulak asbab suka share kat orang. Dah jadi VIP bolehlah daftarkan ahli. Terus Forever kasi bonus based on harga runcit.
Untung ✅


πŸ”Ή GOLONGAN KETIGA
Suka guna produk. Suka share dekat orang lain. Suka jugak nak train dan ajar berniaga dekat ahli bawahannya.
Forever kasi pulak Gem Bonus sebanyak 11% total untuk si Business Trainer ni.
Untung ✅

Nampak tak, kita nak makan sendiri pun untung. Kita nak makan sendiri dan cuma nak share je pun tetap untung berganda. Kita nak makan, nak share dan nak ajar orang lain pun untung berganda ganda!

Subhanallah!

Yana gugel produk produk, gugel fungsi produk, taip je di gugel imej : Kebaikan Arctic-Sea, terus keluar infografik.

Info dalam bentuk gambar, Yana lagi suka belajar dalam bentuk camni. Lebih mudah faham. Blaja sendiri gaisss malam tu jugak gaisss.

Gugel lagi testimoni. Fuhhh dahsyat subhanallah! 

"Forever punyalah ohsem cenggini, kenapa aku baru tau ni!!!" 

Dah jelas, dah tekad, ku tanya Allah. Esok paginya 8 Februari, wasap kak Salimah.

Berlakon nak beli madu! πŸ˜†

Tapi memang nak cuba madu Forever pun! Sebab memang sejenis suka madu dari dulu.

The rest is history.

Lepas dah cuba madu, Aloe Berry Nectar, AVG dan Aloe Peach, perghhhh. Paling tak sangka sangat, aloe vera gel ni biiznillah boleh berjaya hilangkan gelaran HANTU KEK yang Yana pegang dengan jayanya sejak sekolah menengah.

Dekat SAKTI dulu, tanya lahh budak budak ex 5 Delima,

"Siapa r budak perempuan yang suka Squiggle tu? Asal rehat je, dia beli Squiggle merah dengan mocha tu."

Yana yakin insya Allah diorang akan jawab,

"DIYANA! DIA HANTU SQUIGGLE!"

Hantu Squiggle. Hantu pavlova. Hantu kek. Hantu pastry.

Bayangkanlah, minum AVG dan Aloe Berry Nectar, fuhhh lalu tepi gerai kek dan pavlova, tak rasa nak makan hoii! Subhanallah sedihh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†

Ternyata hijrah ke arah kebaikan itu perit dan pahit πŸ˜†

But since umur dah genap 30, bagus lah dah mula berjinak nak jaga pemakanan, kurangkan manisan pastry, kek kek ni. Insya Allah cuba kurangkan sugar intake dalan kehidupan seharian. 

Itulah sikit sebanyak macam mana kisah Yana bermula dengan Forever.

Wednesday, June 17, 2020

Bekas Pesakit Kanser Payudara Tahap Akhir Cuba Pomesteen

KANSER STAGE 4 KEPADA BEBAS KANSER

Pengalaman sebagai seorang pesakit kanser payudara adalah suatu pengalaman yang amat menakutkan, ianya bagaikan mimpi ngeri.

Tidak pernah saya terfikir akan berhadapan dengan mimpi ngeri ini. Pada awal tahun 2016 ketika saya pulang dari kerja badan terasa letih dan lenguh lenguh, saya tidak ambil pusing langsung kerana itu adalah perkara biasa setiap kali pulang dari kerja.

Sehingga lah ia berlarutan hampir setiap hari walaupun saya berada di rumah. Sakit sakit dan lenguh lenguh ini berlaku di kawasan  tangan kanan sehingga dibawah ketiak kanan dan tubuh badan. 

Pagi itu ketika sedang mandi, saya teringat akan teknik pemeriksaan awal mengesan kanser payudara, terus saya lakukan sendiri.

SAH!! Ada ketulan ketulan kecil di antara ketiak dan dada saya ini. Saya masih lagi positif. Tanpa berlengah masa, keesokan harinya sahaja, (saya) terus ke pusat perubatan masyarakat bagi mengetahui tentang ketulan tersebut. 

Dipendekan cerita saya disahkan menghidap KANSER PAYUDARA STAGE 3!!! Dunia (terasa) gelap seketika. Saya hampir rebah bila mengetahui yang saya penghidap kanser! Terbayang wajah suami dan anak anak. Semangat hidup bagaikan hilang. 




Tapi itu hanya sementara. Semangat ingin kembali hidup menyala kembali. Saya tekad untuk berubat. Ohh!! Sebelum saya terlupa. Doktor ada menyuntik di bahagian ketulan itu untuk mengambil sampel sel kanser berkenaan. Kesan dari itu, ianya (kawasan disuntik itu) menjadi bonjol seperti bola jernih (yang) sebesar ibu jari.

Biasalah manusia kadang kadang tanpa berfikir panjang akan ada jua kesilapan. Tanpa pengetahuan doktor, saya menjalani rawatan tradisional tanpa memikirkan risiko mendatang.

Ya, benar!! Risiko yang teruk telah saya hadapi...

Bonjolan itu akhirnya pecah (lalu) mengeluarkan darah dan nanah dengan banyak! Saya pengsan hampir 3 kali akibat kekurangan darah dan keluarga saya cepat cepat membawa saya ke hospital. Pihak hospital dengan pantas menjalankan rawatan ke atas saya. 

Daripada hasil rawatan ini, doktor telah mengesahkan  — saya sudah berada ditahap ke 4; di mana peluang untuk hidup hampir hampir musnah. Bagi menyelamatkan nyawa saya, doktor terpaksa memotong payudara sebelah kanan saya  memandangkan sel kanser telah merebak di bahagian paru paru saya kini, (tindakan ini adalah) demi menyelamatkan nyawa saya. 

Sehinggalah takdir telah menentukan saya untuk hidup lebih lama, saya telah diperkenalkan oleh seorang teman tentang produk FOREVER POMESTEEN ekstrak DELIMA. Beliau menyarankan saya untuk mengamalkanya secara konsisten. Saya mengamalkannya SEBOTOL SETIAP HARI! Tidak pernah saya skip jadual pengambilan saya setiap hari.

Ketika tiba hari pemeriksaan kesihatan bagi menjalani rawatan CT scan saya kali ini, doktor amat tekejut dengan keputusan pemeriksaan saya! Ianya didapati sel sel kanser saya yang hampir menyerang paru paru saya, telah kecut dan hampir hilang! 

Doktor amat terkejut dengan keputusan itu. Hanya keajaiban sahaja yang dapat menyembuhkan saya ini.

YERR, keajaibannya ialah FOREVER POMESTEEN Ekstrak Delima ini! Saya amat bersyukur kepada Tuhan kerana menemukan saya dengan pati ekstrak delima AJAIB ini.

Pada pertengahan tahun 2017 saya telah diberitahu yang saya telah BEBAS KANSER.

Namun konsistensi dalam pengambilan POMESTEEN ini masih saya amalkan, bagi membantu memulihkan sel sel yang telah lumpuh sewaktu menjalani rawatan kimoterapi dulu. Kini saya sudah bebas (dan) sihat sepenuhnya (serta) dapat menjalani kehidupan normal seperti dahulu.

Para wanita wanita di luar sana, jagalah aset anda, jalani kehidupan yamg lebih sihat dan ceria, amalkan pengambilan POMESTEEN lebih awal bagi mencegah kanser dari memusnahkan hidup anda.

Mencegah lebih baik dari merawat.

Ingat pesan saya. 

Melaburlah sedikit wang anda demi kesihatan yang tiada nilai ini.
Disclaimer: Produk yang dibincangkan tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengurangkan, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit tertentu atau kelas penyakit.

Anda harus berjumpa doktor anda jika anda mengalami masalah perubatan.

Monday, May 4, 2020

Apa Yang Ditawarkan Forever Living





14 SEBAB UTAMA KENAPA KENA PILIH BISNES FOREVER
==================================

🌻 Syarikat bertitle "MULTI-BILLIONAIRE"
🌻 Syarikat yang sangat KUKUH
🌻 Bukan syarikat ORANG TENGAH
🌻 Tiada sistem POINT VP/PV/BV/LV/UV/SV
🌻 Tiada sistem PIRAMID/PAIRING
🌻 Memiliki LADANG sendiri, 100% pemilikan
🌻 Memiliki KILANG sendiri 100% pemilikan
🌻 Bangunan di 169 buah negara, kesemuanya MILIK SENDIRI dan dibeli secara CASH
🌻 Syarikat BEBAS hutang
🌻 Modal permulaan serendah RM90 untuk menjadi ahli dan boleh memulakan perniagaan anda sendiri
🌻 Bonus dan Insentif yang OBES dan DIIKTIRAF sebagai THE MOST GENEROUS direct selling company in term of bayaran komisen dan insentif kepada pengedar
🌻 Pelan pemasaran yang MUDAH dan PRAKTIKAL
🌻 Produk berkualiti tinggi dan BERTARAF dunia
🌻 Memiliki sijil HALAL, sijil pengiktirafan Kosher dan  banyak lagi PENGIKTIRAFAN hebat yang lain diseluruh dunia



2020 merupakan tahun ke-42 Forever WUJUD di lebih 169 buah negara termasuk di BRUNEI dan ARAB SAUDI yang semua memang sudah sedia maklum — sangat strict pada sebarang sistem yang tidak patuh syariah.



Hehe dan sebab yang ke-15 hehe sebabnya nak berniaga berbisnes ni korang kena choose the right team iaitu choose team Yana, Team Mommy Cery πŸ’

Hehehe. Result proven. Group support dan team support full of love and magic.

Personally memang Yana jujur akui, adanya magic dalam Team Mommy Cery. Alhamdulillah Maha Baiknya Allah bila pilih Yana dan letakkan Yana dalam team mami.

Allah jumpakan pada masa yang tepat dengan segala kebijaksanaanNya merancang dan menyusun segala takdir hidup kita.

Peluang, result, team support, positivity, love dan paling penting bab HDA iaitu hubungan dengan Allah, ada lengkap dah dalam team ni.

Rasa nak cuba try and dapatkan produk Forever?

Jom klik link Yana ni 😊


✨Boleh klik link ni dengan rasa selamat, mudah dan lega, sebab tak perlu start enjin kereta dan beratur sesak sesak -- no tak perlu ⛔️ haipp PKP lah Covid-19 kan so duduk rumah je diam diam kalau tiada keperluan untuk keluar rumah.

Shopping on your own tau, tak nak text Yana pun takpe, tolak guna kad korang terus✨

Kalau nak diskaun dengan jadi ahli, atau nak cuba buat bisnes Forever or just nak tanya tanya je dulu, pun bolehh tak ada masalah, jom roger Yana kat sini ok 🌸

Saturday, May 2, 2020

Apa Best Sangat Forever Living Ni?

Personally Yana dulunya kan, cuma lihat pada kekuatan produk bila nak berniaga.

Yana fikir Yana dah dapat efek bagus, wahh terus rasa nak share kat orang ramai yang ada masalah serupa dan memerlukan seterusnya bolehlah cari rezeki sekali.

Sebenarnya kan korang, kita kena lihat dari segi 3 perkara :


  1. Produk — berkesan ke tidak. Selamat ke tidak. Ada organic certification ke? Longterm usage pulak camne, selamat ke tidak. Halal tu of course lah the most important thing. Produk dia memang terbukti bagus ke atau hanya placebo effect semata mata. Harga pulak, overprice ke tidak.
  2. Company — company lulus beroperasi di berapa buah negara? Company baru setahun jagung ke ataupun dah berpuluh tahun beroperasi? Company debt free ke atau banyak kod overhead per month? Company tu pulak ada tak, tetapkan renewal fee tahunan? 
  3. Marketing plan atau sistem — sistem dia guna kaki ke untuk rank up. Sistem dia guna point ke. Nak rank up macam mana? Nak kejar trip international pulak, apa requirement dia. Nak kejar Car Bonus ada kiraan tersendiri ke tidak. Adakah marketing plan nya memerlukan semua yang nak bisnes supaya menjadi business leader dan leader trainer? Wajib kena jadi business fighter? Adakah sistem nya meraikan 3 golongan; nak makan sendiri pun untung, suka share kebaikan produk pun lagi untung, suka train orang berniaga pun lagi lah terlebih lebih untung. 

===================================

3 konsep yang menyebabkan bisnes Forever Living diiktiraf hampir di seluruh dunia. Hingga melepasi 169 buah negara termasuk Arab Saudi dan Brunei yang sangat sangat ketat bab 'shariah compliance rules and regulations' nya.



πŸ¦… Tak gunakan sistem point
- Forever tak gunakan sistem point seperti UV, BV/VP/GV/VV/TV/SV/LV/PV/TV.
-Bonus ahli dibayar terus berdasarkan harga runcit.
-Bermula 20% dan ke atas.

πŸ¦… Tidak guna konsep pairing 
- Forever tak guna sistem pairing untuk pembayaran bonus royalti. Forever juga tak menggunakan sistem kaki, tak perlu kaki untuk rank up. Ini menunjukkan sistem yang telus dan adil serta tidak menindas mana mana pihak.
-Semua orang mempunyai peluang yang sama rata dalam Forever.

πŸ¦… Tidak perlu maintain belian untuk mendapatkan bonus bulanan. 
- Which is yang ni sangat sangat lah sempoi bagi Yana tau. Ahli ahli yang nak makan sendiri pun enjoy dengan benefit yang ditawarkan.

♥️Join ahli tak semestinya wajib buat bisnes. Join ahli untuk makan sendiri pun okay sangat. Sebab belian terkumpul, nanti hujung tahun bolehlah tebus redeem produk free je, melalui program Forever yang sangat istimewa dan sangat menghargai ahli pengguna produk; Consumer Rewards Program.

Harga yang ditawarkan bagi setiap produk nya pulak seriously memang sangat berbaloi dan sangat sangat mampu milik. Korang kena percaya cakap Yana ni. Memang nak menangis terharu bila semuanya mampu milik sangat sangat. Kalau bajet cuma 3 angka, ya Allah banyak betul pilihan produk yang korang boleh beli, yang mana dah lah sangat berkesan, sangat selamat, semulajadi organik dan paling penting of course ada cop halal.

Siapa yang join ahli, dapat sebotol #AloeVeraGel_AVG secara PERCUMA tau. Terus dapat diskaun 15% less dari harga runcit. Best ke best sangat?

Siapa yang nak jadi VIP terus, ya Allah lagilah memang tindakan bijak sangat sangat. Cuma spend RM1550 sekali tu je seumur hidup dan kita boleh nikmati 35% diskaun less serta merta! Tak ada MOQ (minimum of quantity), tak ada belian minimum setiap bulan no worries. Dalam Forever ni jangan risau, pengsan hidup balik, pengsan semula pastu nak buat Forever pun, boleh bermula semula di mana korang stop dulu. Don't worry ok.

Nak jadi VIP tapi tak ada modal? Ala awak jangan lah risau ya. Yana pun bermula dengan modal cuma RM90 je untuk jadi ahli. Terus dapat free AVG tong kuning tu. Dalam masa cuma dua minggu je Yana dah rank up VIP. Banyak order dari kawan kawan, ada lah belian. Cukup belian sebanyak RM1550 haa terus sistem recognize Yana jadi VIP automatically.

Rasa nak cuba try and dapatkan produk Forever?  Jom klik link Yana ni


✨Boleh klik link ni dengan rasa selamat, mudah dan lega, sebab tak perlu start enjin kereta dan beratur sesak sesak -- no tak perlu ⛔️ haipp PKP lah haha alhamdulillah.

Shopping on your own, tak nak text Yana pun takpe, tolak guna kad korang terus✨

kalau nak diskaun dengan jadi ahli, atau nak cuba buat bisnes Forever or just nak tanya tanya je dulu, pun bolehh tak ada masalah, jom roger Yana kat sini ok 🌸